Öppna alla generationsgrindar

NU ÄR DET INTE MÅNGA DAGAR KVAR
Idag då jag pratade med vännen 101 år, lät det….
”Vet du, i veckan kommer du vara med om en överraskning.
Och överraskningar ska man ju inte berätta”
”Oh, vad spännande! Är det en levande överraskning?”
”Ja, i allra högsta grad en levande.”
”Är det du som kommer att hälsa på mig?”
”Det kan jag inte säga, du får se vad det är.”
”Oh, sa du att det är på onsdag? Jag kan knappt vänta.”
”Det får du. Vänta.”

ÖPPNA ALLA GENERATIONSGRINDAR
Jag och en av sönerna kör upp till Trollhättan där vännen bor och vårt första möte kommer bestå av en konsert med henne som hedersgäst. Radio Väst kommer vara på plats och jag har, som nämnts innan, i syfte (förutom personliga) att knyta generationsband, med mig alla hälsningarna från barnen,
klass 4,5,6 på Klostergårdsskolan i Lund. Så hoppas jag innerligt att någon annan tycker om idén och vill ta stafettpinnen för att hitta en egen generationsknytgrej.WP_20150606_16_00_29_Pro__highres-002